Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

PISMO MATURANTIMA

Живот дома - Актуелно

PISMO MATURANTIMA

Borim se sama sa sobom da ne počnem onim tipičnim rečima „Proletela je još jedna godina i opet se opraštamo od naših maturanata“ jer to jednostavno nije istina. Ovo nije samo jedna u nizu godina koja je neprimetno proletela, ni po čemu drugačija od prethodne. SVE JE BILO DRUGAČIJE.

Drugačije smo se družili, izlazili, išli u školu, slavili rođendane, pa i Vas ispraćamo malo drugačije. Međutim, iako pod maskama, naoružani sredstvima za dezinfekciju i toplomerima, ipak se pozdravljamo sa još jednom sjajnom generacijom punom marljivih učenika, odličnih sportista, divnih cimera, ali pre svega dobrih prijatelja. Ispraćamo vas kao da idete na put.
Spakovaćete kofere, osvrnuti se još jednom i krenuti dalje. I ne zaboravite da u kofere spakujete i malo smeha iz domskih soba, po koji nestašluk vešto sakriven od vaspitača, pa i te večite prepirke sa cimerima oko toga ko danas sprema sobu. Ponesite kofer uspomena i sačuvajte trunku detinjstva u sebi.
I obavezno nas obiđite ponekad! SREĆNO!

Šijan Tara

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »