Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

НАШИ ЕКОЛОЗИ У РЕЦИКЛАЖНОМ ЦЕНТРУ

Живот дома - Актуелно

НАШИ ЕКОЛОЗИ У РЕЦИКЛАЖНОМ ЦЕНТРУ

И поред турбулентне епидемиолошке ситуације наша еколошка екипа у саставу Тара, Стефан и Андрија (остали су имали школске обавезе, или били друга група у школи), уз подршку директора Добрице, нашег сарадника за стандарде питања Александра, и васпитно-информатички део екипе Бојану, Мају и Наду успела је да реализује још један задатак у оквиру регионалног пројекта „Из моје супер канте“ који се бави проблемом рециклаже. Овај пут задатак је био истраживачког карактера. Циљ је био пронаћи рециклажна дворишта у нашем граду, проверити чему су намењена, упознати организацију рада, сазнати неке анегдоте и необичне ситуације са којима се срећу радници рециклажних центара.

Посебну захвалност дугујемо нашем стучном сараднику за спровођење стандарда квалитета Александру Рудићу који нас је повезао са рециклажним двориштем, заказао састанак, пружио нам много корисних информација о сарадњи наше установе са рециклажним центрима. Све што смо сазнали забележили смо у презентацији и видео клипу који је пред вама….

Рециклажно двориште

Презентација рециклажно двориште

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »