ПОСЕТА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ, ПРОПИСЕ, УПРАВУ И НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ-НАЦОНАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Обавештења

ПОСЕТА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ, ПРОПИСЕ, УПРАВУ И НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ-НАЦОНАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

По позиву директора наше установе Добрице Брадарића 10.02.2022. наш дом су посетили подпредседник Покрајинске владе, покрајински секретар за образовање Жолт Сакалаш, заменик покрајиснког секретара за образовање Милан Ковачевић, градоначелник Зрењанина Симо Салапура и начелница школске управе Снежана Олушки Влачић. Посета је организована са циљем да се уважени гости транспарентно упознају са реализованим радовима и уложеним инвестицијама на плану побољшања услова живота ученика.
У првом делу посете уприличен је заједнички разговор са гостима у ком их је директор Брдарић упознао са нашом установом и реализованим пројектима од којих је највећа санација крова. Затим су гости у пратњи директора и запослених обишли дом.
За реализоване активности и улагања Дом је добио велике похвале и планирано је будућа помоћ и подршка покрајнског секретаријата као и локалне самоуправе. У разговорима наметнула се и тема могућег проширења капацитета Дома јер је заинтересованост ученика из године у годину све већа.
Подршка уважених гостију је наша мотивација у циљу перманентног побољшања услова живота наших садашњих и будућих корисника, како би њихов боравак у Дому био безбеднији и квалитетнији.