DOMSKA REDAKCIJA ČASOPISA “IN”

Обавештења

DOMSKA REDAKCIJA ČASOPISA “IN”

Čuli su za nas…

Za naš trud i rad…

Za složnu ekipu…

Posetili smo redakciju lista „Zrenjanin“, upoznali se sa načinom rada i stvaranja njihovog časopisa, prihvatili sugestije, savete, dosta toga smo naučili…Bili smo pohvaljeni i nagrađeni divnim tekstom u novinama koji su posvetili našoj radakciji.
Predstavili smo našu ustanovu i aktivnost na najbolji mogući način.
Zrenjaninski portal….i oni su želeli da nas vide i čuju. Novinarka Nevena Jakovljev, okružena našim učenicima, bila je oduševljena pozitivnošću i energijom članova naše redakcije. Opuštena atmosfera, bezbroj pitanja i odgovora. Divno je iskustvo i privilegija razgovarati sa profesionalcem. Priča o nama, uz fotografije učenika, osvanula je na zrenjaninskom portalu.
U štampi nam je jubilarni 50-ti broj „IN“ časopisa na koji smo jako ponosni.
Novinarsku sekciju vodi vaspitačica Sonja Pašćan sa stalnim članovima redakcije, učenicima: Jokić Miletom, Nikolić Vukašinom, Nemčević Stefanom, Pejović Nikolinom, Pejović Jelenom i Došenović Lazarom. U stvaranju časopisa veliku pomoć dobijamo od svih vaspitača našeg Doma i stručnog saradnika, psihologa Nade Šrajer. Da bi priča o nama bila zabeležena i javna, pomoću sajta i fejsbuk profila Doma, odgovorna je Bojana Pašić.
Ovih dana očekujemo dolazak reportera RT Novi Sad….priča o našim novinama i radu učenika se širi.
Na pravom smo putu.