Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

22. REPUBLIČKI KULTURNO – UMETNIČKI SUSRETI DOMOVA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA

Културна републичка домијада

22. REPUBLIČKI KULTURNO – UMETNIČKI SUSRETI DOMOVA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA

У Краљеву су од 20.04. до 22.04. 2018. године одржани 22. Републички културно-уметнички сусрети домова ученика средњих школа. Као најбољи у фолклору, популарној музици литерарном и ликовном стваралаштву на 23. Покрајинској културно-уметничкој домијади наш Дом представљао је Регион Војводине у наведеним категоријама такмичења.

Фолклорну тачку извели су: Ковачевић Ивана, Аћимовић Милош, Цап Ивана, Јованов Славица, Ћаћић Марко, Станков Никола, Лончина Ђурђина, Трифић Анастазија, Топић Драгана, Трифић Вук, Бах Естер и Латињак Филип. Водитељ секције је васпитачица Дринић Биљана. Популарну нумеру извели су сестра и брат Светлик Габријела и Давид. Руководилац секције је васпитачица Провиџало Јованка. У литерарном стваралаштву, под будним оком васпитачице Ребић Слађане, такмичила се ученица Јовановић Анђела. У ликовном стваралаштву представљала је нас и Регион Радић Теодора. Водитељ ликовне секције је васпитачица Кајиш Ружица. С великим поносом и радошћу можемо рећи да су наши ученици постигли сјајне резултате!
ФОЛКЛОР – ПРВО МЕСТО
ЛИТЕРАРНО СТВАРАЛАШТВО – ПРВО МЕСТО
ПОПУЛАРНА МУЗИКА – ТРЕЋЕ МЕСТО

Овим резултатима наша установа значајно је допринела укупном успеху Војвођанског региона који је проглашен најбољим регионом овогодишњих Републичких сусрета.

Стручни сарадник,
Шрајер Нада

Спортска покрајинска домијада

НА 25. СПОРТСКИМ СУСРЕТИМА ДОМОВА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА ВОЈВОДИНЕ СРЕМСКА МИТРОВИЦА Дом ученика Зрењанин ЈЕ ВИЦЕШАМПИОН У УКУПНОМ ПЛАСМАНУ

СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ ОСТВАРЕНИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ! У Сремској Митровици су 09. априла 2022. године одржани

Opširnije »