Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

15.05.2019. PRIREDBA ZA MATURANTE

Живот дома - Актуелно

15.05.2019. PRIREDBA ZA MATURANTE

Kao i svake godine u maju organizujemo priredbu za ispraćaj maturanata. Na priredbi se proglašavaju najbolji po odluci Pedagoškog veća Doma kao i naj-maturant po izboru učenika. Čitaju se dva pisma-jedno u ime maturanata i jedno u ime mlađih učenika. Svi maturanti dobijaju diplomice za uspešno „internaćiranje“, a najbolji lap-top računare.

Na kraju ove školske godine za najbolje maturante po odluci Pedagoškog veća proglašeni su Đuričić Tamara, Rosić Jovana, Mitrović Mina i Svetlik David. Sve su to učenici koji su sve četiri godine proveli u Domu, postižu odlične rezultate u školi, a svojim angažovanjem u radu sekcija u Domu  dali su značajan doprinos plasmanima naše ustanove na pokrajinskim i republičkim takmičenjima.

Po izboru učenika naj-maturant je Milićević Mato.

Pismo u ime maturanata pročitala je Rosić Jovana, a u ime mlađih učenika pesmu za maturante koju je napisala Jelena Pejović pročitala je Jasna Popović.

Bilo je to jedno emotivno veče.

Ove školske godine Dom će napustiti 65 maturanata.

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »