СРЕЋ(Н)А ИЗНЕНАДА, ИРИНА ШЕРЕГЕЉ ПОБЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКЕ СМОТРЕ РЕЦИТАТОРА 2023.

Живот дома - Актуелно

СРЕЋ(Н)А ИЗНЕНАДА, ИРИНА ШЕРЕГЕЉ ПОБЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКЕ СМОТРЕ РЕЦИТАТОРА 2023.

Успех рецитаторске секције је евидентан и ове године. На Општинској смотри рецитатора учествовале су и лепо представиле Дом ученика: Ирина Шерегељ, Жељана Кулаузов и Уна Ђурић.

Иако су сви такмичари врло лепо говорили одабране стихове песама, Ирина је са пар представника из Зрењанинске гимназије и Медицинске школе, победнички доспела на Зонску смотру такмичења одржаној у Чоки, 12. марта 2023. на којој је само она пласирана за Покрајинску смотру рецитатора у Сечњу. Ирина је вредно вежбала пре сваког нивоа такмичења.

 Срећу јој доноси песма Весне Парун: “Ти која имаш невиније руке.“ Изузетна су јој подршка цимерке, другари, а посебно издваја вишегодишњу победницу наших смотри, другарицу из разреда, Милицу Кондић, маму Соњу, ментора, васпитачицу Радмилу Стојановић. 

Са изузетном, емотивном интерпретацијом песме и таквом подршком стигли су и изузетни резултати са Покрајинске смотре рецитатора из Сечња, 23.априла 2023. уз присуство и подршку, поред васпитачице Радмиле Стојановић руководиоца Рецитаторске секције. Иринину радост је на проглашењу победника и током путовања увећавало присуство и подршка  васпитачице Јоване Соломун.

 Будући да јој златна диплома обезбеђује учешће на Републичкој смотри рецитатора у Ваљеву средином маја, Иринино узбуђење, очекивања и вежбања још трају, а ми јој желимо лепо дружење и добар наступ у Ваљеву. Фотографије уз текст ће вам још боље осликати атмосферу и радост Иринине победе.

Р. В. С.