Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

ПЕВАЊЕМ И РЕЦИТОВАЊЕМ ПРОСЛАВЉЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН КЊИГЕ И РОЂЕНДАН НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ СРБИЈЕ

Живот дома - Актуелно

ПЕВАЊЕМ И РЕЦИТОВАЊЕМ ПРОСЛАВЉЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН КЊИГЕ И РОЂЕНДАН НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ СРБИЈЕ

ПРВИ ПУТ СЕ НАША ДОМСКА БИБЛИОТЕКА ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ РОЂЕНДАНА НАЈВЕЋЕ И НАЈСТАРИЈЕ НАЦИОНАЛНЕ БИБЛИОТЕКЕ И ДАНА КЊИГЕ, КОЈИ СЕ ШИРОМ ЗЕМЉЕ ОБЕЛЕЖАВА У ЦИЉУ ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ КЊИГЕ И ЧИТАЊА СВАКОГ 28.ФЕБРУАРА.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЈЕ ИНИЦИРАЛА ВАСПИТАЧИЦА ЈЕЛЕНА ПУЈИЋ, А ОРГАНИЗАЦИЈУ  ЈЕ ПРИХВАТИЛА ВАСПИТАЧИЦА РАДМИЛА СТОЈАНОВИЋ ОСМИСЛИВШИ АКТИВНОСТИ.

У ВЕЧЕРЊИМ ЧАСОВИМА, 28.02.2022. У НАШОЈ БИБЛИОТЕЦИ ПРЕД МАЛОБРОЈНОМ ПУБЛИКОМ ИЗВЕДЕН ЈЕ ПРИГОДНИ ПРОГРАМ КОЈИ ЈЕ СА ВАСПИТАЧИЦАМА ЈОВАНКОМ ПРОВИЏАЛО, САЊОМ КОНДИЋ СПРЕМЉЕН У МУЗИЧКОЈ СЕКЦИЈИ. НА МАЛОЈ СЦЕНИ БИБЛИОТЕКЕ ЗАБЛИСТАЛЕ СУ МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ: АЛЕКСАНДАР ЖЕГАРАЦ, АНЂЕЛА РАЛБОВСКИ, СЕСТРЕ КОВАЧЕВИЋ, ДУЊА И ВАСКРСИЈА, ДВЕ ТЕОДОРЕ: ЦЕЛИК И РИСТИЋ СА  МИРЈАНОМ ЉИЉАНИЋ. ВОДИТЕЉКЕ ПРОГРАМА ЈАСНА ПОПОВИЋ И МИЛИЦА КОНДИЋ, РЕЦИТАТОРКЕ ИРИНА ШЕРЕГЕЉ, ЖЕЉАНА КУЛАУЗОВ И АЛЕКСАНДРА ЂУРИЧИН СУ СВОЈ ДЕО ПРОГРАМА УСПЕШНО СПРЕМИЛЕ У РЕЦИТАТОРСКОЈ СЕКЦИЈИ СА ВАСПИТАЧИЦОМ РАДМИЛОМ СТОЈАНОВИЋ.

ПРОГРАМ ЈЕ ИЗВЕДЕН У ВРЛО ПРИЈАТНОЈ АТМОСФЕРИ, А ОЗАРЕНА ЛИЦА, СНАЖНИ АПЛАУЗИ ОДОБРАВАЊА И ПОДРШКЕ ПОТКРЕПЉУЈУ ИСКАЗЕ О УСПЕЛОЈ ПРИРЕДБИ.

ОРГАНИЗАТОРИ СУ УЗ ИСКРЕНУ ПОДРШКУ ШЕФА ВАСПИТНЕ СЛУЖБЕ, ОЛИВЕРЕ ЋИРИЋ, ДИЗАЈНЕРСКУ ПОМОЋ ВАСПИТАЧИЦЕ СОЊЕ ПАШЋАН ПРИПРЕМИЛИ КЊИЖВНЕ ЦИТАТЕ НА ЧОКОЛАДИЦАМА ПОДЕЉЕНЕ ПРИСУТНИМА НА КРАЈУ ПРИРЕДБЕ.

ДЕО ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА КЊИГЕ ЈЕ РЕАЛИЗОВАН ИЗРАДОМ ПАНОА КОЈИ ЈЕ ИЗЛОЖЕН У ХОЛУ ДОМА. РЕАЛИЗАТОРИ СУ ВАСПИТАЧИ: БИСЕРА ПРОДАНОВ, САЊА КОНДИЋ И БРАНИСЛАВ КРЖА. ДОГАЂАЈ ЈЕ ФОТОГРАФСКИ ОВЕКОВЕЧИО ДАНИЈЕЛ ЏАМБАС ИЗ СЕКЦИЈЕ ВАСПИТАЧИЦЕ МИРЈАНЕ ЂЕРМАНОВИЋ.

ЗАХВАЛНОСТ ЗА НЕСЕБИЧНУ МЕДИЈСКУ ПОДРШКУ ИЗРАЖАВАМО УРЕДНИКУ ИН-А СОЊИ ПАШЋАН И ПРОГРАМЕРУ БОЈАНИ ПАШИЋ.

ЧЕСТИТАМО СВИМ ИЗВОЂАЧИМА И РЕАЛИЗАТОРИМА ПРОГРАМА И РАДУЈЕМО СЕ СЛИЧНИМ БУДУЋИМ.

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »