Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

Oktobar, mesec zdrave ishrane

Живот дома - Актуелно

Oktobar, mesec zdrave ishrane

O zdravoj ishrani mnogo se govori zato smo i mi odlučili da jedna od tema koju ćemo ove godine realizovati sa učenicima bude edukacija.

O zdravoj ishrani mnogo se govori zato smo i mi odlučili da jedna od tema koju ćemo ove godine realizovati sa učenicima bude edukacija o zdravim načinima ishrane.

Da bi informacije bile što tačnije i korisnije tribinu smo realizovali u saradnji sa Patronažnom službom Doma zdravlja “Boško Vrebalov” iz Zrenjanina.Tribinu smo održali u četvrtak,19. oktobra 2017. godine.

Priliku da sazna nešto novo na planu ishrane dobilo je 57 učenika i učenica Doma.Naša gošća, glavna medicinska sestra Patronažne službe, Slađana Pejović pružila nam je mnogo novih informacija o hrani, njenoj korisnosti i štetnosti, upoznala nas sa prednostima i manama raznih vrsta ishrane, od mediteranske do vegetarijanske.Učenici su imali priliku da saznaju da i neki psihički poremećaji imaju direktnu vezu sa stavom o hrani i njenim konzumiranjem.Takođe, i naši učenici sportisti dobili su priliku da saznaju koji ritam ishrane njima najviše odgovara.Tu su naravno i informacije o dijetama i kako se pravilno hraniti ukoliko želimo da izgubimo kilograme.

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »