НАША МАЛА, ПОРОДИЧНО-ДОМСKА, МАТУРАНТСКА ПРОСЛАВА

Живот дома - Актуелно

НАША МАЛА, ПОРОДИЧНО-ДОМСKА, МАТУРАНТСКА ПРОСЛАВА

Крај маја брзо је стигао, а са њим и време матураната. У понедељак, 22. маја 2023. године у нашем дому одржана је мала приредба у част матураната. Ове године дом ће напустити 70 матураната. Као и увек, у опуштеној, кућно-домској атмосфери прогласили смо најбоље по избору Педагошког већа и по избору ученика.

Ове године једногласном одлуком Педагошког већа за Матуранта генерације проглашена је ученица Средње ЕТГШ „Никола Тесла“ Тара Шијан. Награђена је таблет рачунаром. Поред Таре Педагошко веће новчаним ваучерима наградило је и Супек Марију, Кондић Милицу, Шерегељ Ирину, Срдановић Ксенију, Газивода Злату и Колчик Викторију за укупни допринос, учествовање  и остварене пласмане у домским активностима током свог четворогодишњег боравка у дому.

Титула „Звезде интерната“ по избору ученика припала је матуранту Средње медицинске школе Радан Јанку. Награду је уручила председница Ученичког парламента Милана Рутонић.

У име матураната присутнима се обратила Тара Шијан. Песму матурантима написала је Уна Ђурић, а прочитала Станислава Јовин.

Сви матуранти добили су, као и увек, дипломе за успешно интернаћирање, а они ангажовани у секцијама и поклон мајице.

Награде је поделила шеф васпитне службе васпитачица Оливера Ћирић.

Кроз програм доделе награда водиле су нас Таиса Станић и Жељана Кулаузов.

Нашим матурантима желимо све…….

 

Писмо Таре Шијан у име матураната “Збогом, Ангелина”!

 

Уна Ђурић “Песма матурантима”