ДОМСКЕ РЕЦИТАТОРКЕ БЛИСТАЛЕ НА ПОЕТСКО-МУЗИЧКОЈ ВЕЧЕРИ У ЗАВИЧАЈНОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ У ЗРЕЊАНИНУ

Живот дома - Актуелно

ДОМСКЕ РЕЦИТАТОРКЕ БЛИСТАЛЕ НА ПОЕТСКО-МУЗИЧКОЈ ВЕЧЕРИ У ЗАВИЧАЈНОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ У ЗРЕЊАНИНУ

После низа успешних активности, смотри рецитатора, домских приредби наше креативне рецитаторке су са богатим поетским програмом заблистале у „Оази мира“ у природном амбијенту, обасјане мајском светлошћу и цветним мирисима док су надахнуто говориле поезију организаторке сусрета, песника и професора, Миле Сташевић и аутора који су заступљени у њеним књигама (као гостујући песници и рецензенти).

 Лепоту њихове младости нагласиле су ношње у којима су рецитовале. Њихови наступи су срдачно прихваћени и награђени бурним аплаузима. Профи фотографије ће још лепше од речи дочарати делић атмосфере са поменутог догађаја који је реализован на Ђурђевдан (06.05.2022.)

Подршком управе дома и васпитно-информатичке службе са захвалношћу делимо са вама све ове лепе догађаје опраштајући се од Јасне Поповић (домског нај-матуранта). Чланови са којима настављамо рад рецитаторске секције, учеснице су програма : Милица Кондић (знамо је по низу награда и активности), Александра Ђуричин (мултимедијална и успешна), Ирина Шерегељ (ауторка бројних награђених и поетских и прозних радова) и Жељана Кулаузов (награђивана за литерарне радове, водитељ програма на манифестацијама ван дома и у дому, има радове објављене у више заједничких књига)…

Р.В.С.