Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

МИЛИЦА КОНДИЋ НИЗУ УСПЕХА ДОДАЛА ПОБЕДУ НА ЗОНСКОЈ СМОТРИ РЕЦИТАТОРА

Живот дома - Актуелно

МИЛИЦА КОНДИЋ НИЗУ УСПЕХА ДОДАЛА ПОБЕДУ НА ЗОНСКОЈ СМОТРИ РЕЦИТАТОРА

Победом на Општинској смотри рецитатора, одржаној 1. марта у Културном центру, који је и организатор ове смотре, Милица Кондић, наша рецитаторка, водитељка, поетеса, ученица Медицинске школе… пласирала се за зонски ниво такмичења. У суботу, 12.03.2022. у Чоки показала је изузетно рецитаторско умеће интерпретацијом Љубавне песме, Мирјане Бобић Мојсиловић, које је брусила годинама од основне школе и бисерје умећа изнедрила у Рецитаторској секцији Дома ученика уз ментора, проф. књижевности Радмилу Стојановић, васпитача интерната. Миличино сјајно рецитовање је крунисано победом која је пласира на виши ниво такмичења, Покрајинску смотру рецитатора.

Наша крила успеха је раширило и присуство Миличине маме, предшколског педагога и активног друштвеног радника, Светлане Кондић. А поред Милице из наше општине смо се посрећили и ученику гимназије, Луки Штевину који се први пут пласирао и на Покрајинску смотру. У априлу ће своја умећа и Милица и Лука показати на рецитаторској смотри у Сечњу:“ ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ.“ Желимо им срећне припреме и успех на смотри.

Р. В. С.

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »