Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

МАТУРАНТИ СРЕЋНО

Живот дома - Актуелно

МАТУРАНТИ СРЕЋНО

У четвртак, 26. маја 2022. године одржана је традиционална приредба посвећена матурантима.

Као и сваке године свим ученицима који завршавају своје школовање у средњој школи и напуштају Дом  додељене су дипломе за интернаћирање, а најбољима по одлуци Педагошког већа и по изору ученика додељене су пригодне награде.

Међу сјајним матурантима ове генерације било је тешко изабрати најбоље. Иако су услови школовања били измењени због епидемиолоших разлога, доста  редовних активности редуковано, нашли су се ученици који су и у измењљеним околностима нашли начина и слободног времена да дају свој допринос фукционисању  секцијског рада и у onlajn условима, дали допринос повезивању дома са друштвеном средином и отварању дома на регионалном нивоу.

По избору Педагошког већа за најбоље су проглашени Поповић Јасна, Немчевић Стефан и Николић Вукашин,сви ученици Средње медицинске школе.

По избору ученика ласкава титула „Звезда интерната“ за најпопуларнијег ученика међу матурантима припала је ученици Средње медицинске школе Накић Лидији.

Као и сваке године на матурској приредби прочитана су два писма:у име маутраната опроштајно писмо прочитао је Немчевић Стефан, а у име млађих ученика срећу и успех матурантима пожелела је Тара Шијан.

На приредби су поред матураната награђени и ученици који су освојили високе пласмане на Републичкој домијади која је средином маја одржана у Београду.

Све награде и дипломе је поделио директор Дома Добрица Брдарић.

Приредбу су „зачиниле“ сјајне музичке тачке које су извеле сестре Ковачевић Дуња и Васкрсија и стихови које су читале Кондић Милица, Поповић Јасна,Ђуричин Александра и Шерегељ Ирина. Програм су водиле Кулаузов Жељана и Поповић Јасна.

Свим нашим матурантима желимо још једном да остваре своје снове!

Живот дома - Актуелно

БИБЛИОТЕКА ДОМА СЕ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ ПОСЕТОМ СВЕЧАЈНОЈ АКАДЕМИЈИ ОДРЖАНОЈ У САЛОНУ НАРОДНОГ МУЗЕЈА У ЗРЕЊАНИНУ

    Домска библиотека радо организује активности којима обележава значајне датуме из области књижевности, уметности,

Opširnije »
Живот дома - Актуелно

ПЛЕС МАТУРАНАТА

У петак 27.05.2022. одржан је XV по реду “Матурантски плес” на тргу града Зрењанина. Наши

Opširnije »