Vesti

 

Reč direktora:   

Završeni radovi na uređivanju Doma

Početkom proteklog leta raspisana je javna nabavka velike vrednosti i dosta toga je urađeno na vreme, pre 1. septembra.

Istakao bih da smo tokom proleća dobili donaciju u pločicama od Pokrajinske vlade i da smo njima uspeli da pokrijemo četiri velika hodnika. Postojala je lamperija iza koje je bila vlaga koju smo sanirali stavljanjem kulirplasta koji je puno kvalitetniji, a postavljena je i nova led rasveta. U domskom delu zgrade, na spratu, zamenili smo stare dotrajale podove, laminatom.

U okvirima finansijskih mogućnosti, zamenili smo u sobama nameštaj, ormane, cipelarnike, krevete, dušeke, okrečili smo sve sobe i kuhinju, ali ima još dosta toga da se radi. Odrađeno je čišćenje i rekonstrukcija celog sistem grejanja, tako da spremno čekamo grejnu sezonu.

Isto tako, napomenuo bih da je u toku rešavanje infrastrukturnog  problema kanalizije. Uradili smo projekat, krenuli u prikupljanje dokumentacije i sada čekamo saglasnost Republičke direkcije za imovinu kako bi dobili građevinsku dozvolu, raspisali tender i krenuli u radove na rekonstrukciji kanalizacione mreže. Nadamo se da bi mogli to da rešimo do kraja godine.

                                                          

Razgovor sa direktorom možete pogledati na sledećem linku: I love Zrenjanin