Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić – Gina", Zrenjanin

22. REPUBLIČKI KULTURNO – UMETNIČKI SUSRETI DOMOVA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA

Културна републичка домијада

22. REPUBLIČKI KULTURNO – UMETNIČKI SUSRETI DOMOVA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA

У Краљеву су од 20.04. до 22.04. 2018. године одржани 22. Републички културно-уметнички сусрети домова ученика средњих школа. Као најбољи у фолклору, популарној музици литерарном и ликовном стваралаштву на 23. Покрајинској културно-уметничкој домијади наш Дом представљао је Регион Војводине у наведеним категоријама такмичења.

Фолклорну тачку извели су: Ковачевић Ивана, Аћимовић Милош, Цап Ивана, Јованов Славица, Ћаћић Марко, Станков Никола, Лончина Ђурђина, Трифић Анастазија, Топић Драгана, Трифић Вук, Бах Естер и Латињак Филип. Водитељ секције је васпитачица Дринић Биљана. Популарну нумеру извели су сестра и брат Светлик Габријела и Давид. Руководилац секције је васпитачица Провиџало Јованка. У литерарном стваралаштву, под будним оком васпитачице Ребић Слађане, такмичила се ученица Јовановић Анђела. У ликовном стваралаштву представљала је нас и Регион Радић Теодора. Водитељ ликовне секције је васпитачица Кајиш Ружица. С великим поносом и радошћу можемо рећи да су наши ученици постигли сјајне резултате!
ФОЛКЛОР – ПРВО МЕСТО
ЛИТЕРАРНО СТВАРАЛАШТВО – ПРВО МЕСТО
ПОПУЛАРНА МУЗИКА – ТРЕЋЕ МЕСТО

Овим резултатима наша установа значајно је допринела укупном успеху Војвођанског региона који је проглашен најбољим регионом овогодишњих Републичких сусрета.

Стручни сарадник,
Шрајер Нада

Спортска републичка домијада

Prvi u Vranju 2019.

Na Republičkim sportskim sustretima domova učenika srednjih škola koji su ove godine održani u Vranju

Opširnije »